aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣυνάντηση Λαπόρτα-Μέντες, στο τραπέζι ο Κριστιάνο για την Μπαρτσελόνα!

Συνάντηση Λαπόρτα-Μέντες, στο τραπέζι ο Κριστιάνο για την Μπαρτσελόνα!

Έριξε… βόμβα η «AS». Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού συλλόγου, αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, και ο πασίγνωστος και κορυφαίος ατζέντης Ζόρζε Μέντες έχουν συνάντηση στη Βαρκελώνη.

Σκοπός των δύο ανδρών που έχουν εξαιρετική σχέση, είναι να μιλήσουν για διάφορες μεταγραφικές περιπτώσεις και μεταξύ των πολλών ποδοσφαιριστών που έχουν πέσει στο τραπέζι, είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Το όνομα του Πορτογάλου επιθετικού, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα να εξετάζει σοβαρά από τον Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος θα ήθελε να δει τον 37χρονο σούπερ σταρ να φοράει τα μπλαουγκράνα.

Ο Λαπόρτα θέλει να κάνει ορισμένες βαρύγδουπες κινήσεις στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι ώστε να ενισχύσει σημαντικά την Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν, αλλά και γιατί με αυτό τον τρόπο θα κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη αρκετών οπαδών που έχουν στραφεί εναντίον του μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι.

Παράλληλα, θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο και με μια ενδεχόμενη μεταγραφή-βόμβα όπως του Κριστιάνο Ρονάλντο, μπορεί να ασκήσει έξτρα πίεση στην Μπάγερν Μονάχου και στην πλευρά του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ώστε να «λυγίσουν» οι Βαυαροί και να παραχωρήσουν τον σπουδαίο Πολωνό φορ.

Φυσικά, κάπου εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ήδη σε ανοιχτό δίαυλο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού διαπραγματεύονται την μεταγραφή του Φρένκι Ντε Γιονγκ και αυτό μπορεί να παίξει τον δικό του ρόλο. Όπως φυσικά, ρόλο μπορεί να παίξει και η επιθυμία-πίεση τόσο του… super agent Ζόρζε Μέντες όσο και του Κριστιάνο Ρονάλντο για να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους».

Πέραν του Πορτογάλου, στις συζητήσεις των δύο ανδρών έπεσαν κι άλλα ονόματα που εκπροσωπεί ο Μέντες, όπως οι Μπερνάρντο Σίλβα, Ρούμπεν Νέβες και Ράφαελ Λεάο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ