aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Στην Ρεάλ το καλοκαίρι ο Μπαπέ ή ο Χάαλαντ» (vid)

«Στην Ρεάλ το καλοκαίρι ο Μπαπέ ή ο Χάαλαντ» (vid)

Στην Ισπανία έχουν σίγουρο πως το καλοκαίρι η Ρεάλ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αποκτήσει τον Κιλιάν Μπαπέ η τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Το περασμένο καλοκαίρι αλλά και τον Γενάρη, η Ρεάλ αποφάσισε να μην προχωρήσει σε καμία μεταγραφική προσθήκη. Ο λόγος είναι ότι οι άνθρωποι των «μερένγκες», έχουν ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν καθώς θέλουν να προχωρήσουν σε ηχηρές μεταγραφές.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Chiringuito TV», ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό την ομάδα του το καλοκαίρι, προκειμένου να κάνει πρωταγωνίστρια την ομάδα του.

Γι’ αυτό και η προσθήκη του Κιλιάν Μπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν είναι σε πρώτο πλάνο, για τον οποίο όμως οι Μαδριλένοι δεν πρόκειται να δώσουν περισσότερα από 150 εκατ. ευρώ. Ετσι σε περίπτωση που «στραβώσει» του Γάλλου επιθετικού η Ρεάλ θα κυνηγήσει να φέρει στη Μαδρίτη το αστέρι της Ντόρτμουντ, Έρλιγνκ Χάαλαντ.

«Στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη σεζόν είναι να πάρει τον Μπαπέ. Και η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί τις εξελίξεις για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι. Αν ο Μέσι παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, στη Ρεάλ εκτιμούν ότι θα είναι αδύνατον να πάρουν τον Εμπαπέ στο τέλος της σεζόν, επειδή ή Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα τον αφήσει να φύγει. Η μόνη περίπτωση είναι η Παρί να μην μπορεί να πληρώσει τρεις σταρ (Μέσι, Μπαπέ και Νεϊμάρ) και αυτό θα κινητοποιήσει την Ρεάλ.

Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις. Ωστόσο, αν η Ρεάλ δεν καταφέρει να πάρει το καλοκαίρι τον παίκτη, τότε θα κάνει υπομονή για έναν χρόνο. Ο Εμπαπέ δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του, επειδή να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, Εάν δεν πάρει τον Μπαπέ η Ρεάλ, τότε θα προχωρήσει για τον Χάαλαντ και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να πάρει τον Νορβηγό επιθετικό της Ντόρτμουντ», ανέφερε στην εκπομπή ο Τζόσεπ Πεδρερόλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ