aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣτην Ισπανία μέσα στην ημέρα ο Αγουέρο για την Μπαρτσελόνα!

Στην Ισπανία μέσα στην ημέρα ο Αγουέρο για την Μπαρτσελόνα!

Λίγες μόνο ώρες μετά τον χαμένο τελικό της Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι (0-1) στο Champions League, ο Σέρχιο Αγουέρο κλείνει οριστικά το κεφάλαιο «πολίτες» και δείχνει έτοιμο να ανοίξει αυτό της Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, ο 32χρονος επιθετικός αναμένεται να βρεθεί μέσα στην ημέρα (30/5) στη Βαρκελώνη, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στους «μπλαουγκράνα». Ο Αργεντινός φορ έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με τους Καταλανούς μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και πλέον απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για να ντυθεί στα χρώματα της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται είναι πολύ πιθανό, η μεταγραφή του Αγουέρο να ανακοινωθεί μαζί με εκείνη του πρώην πλέον συμπαίκτη του στη Σίτι, Έρικ Γκαρθία, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα εδώ και καιρό με την ομάδα του Ρόναλτ Κούμαν.

Όσον αφορά την περίπτωση του Τζίνι Βαϊνάλντουμ, όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται ξεκάθαρα, πως θέλουν να κλείσουν όσον πιο γρήγορα γίνεται τις μεταγραφές και τις «τρύπες» στο ρόστερ πριν την έναρξη του Euro.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ