aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣτα γραφεία της Ρεάλ ο Ράμος ώστε να συζητήσει με τον Πέρεθ για το μέλλον...

Στα γραφεία της Ρεάλ ο Ράμος ώστε να συζητήσει με τον Πέρεθ για το μέλλον του (vid)

Στα γραφεία της Ρεάλ βρέθηκε ο Σέρχιο Ράμος προκειμένου να συζητήσει με τον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ το μέλλον του.

Το συμβόλαιο του Ισπανού στόπερ με τους «μερένγκες» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Μάλιστα, οι φήμες περί αποχώρησης του Ράμος από τους Μαδριλένουν φουντώνουν το τελευταίο διάστημα. Πάντως ο 34χρονος αμυντικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση επέκτασης ενός έτους συμβολαίου της Ρεάλ και μάλιστα έχει ενημερώσει την ομάδα ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Κι αυτό διότι αυτό που φέρεται να ζήτησε από τον πρόεδρο του συλλόγου είναι νέο διετές συμβόλαιο και διατήρηση των αποδοχών του στα 12 εκατ. ευρώ ετησίως. Κάτι που δεν έχει γίνει έως τώρα αποδεκτό από τους διοικούντες την Ρεάλ.

Το μεσημέρι της Τρίτης (23/02) ο Σέρχιο Ράμος μετέβη στα γραφεία του συλλόγου, για να συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ και να συζητήσουν για τη συνεργασία τους. Αν βέβαια οι όροι που έχει θέσει ο Ράμος δεν γίνουν αποδεκτοί από τον Πέρεθ, τότε δεν αποκλείεται ο Ισπανός άσος το καλοκαίρι να κλείσει το κεφάλαιο που ονομάζεται Ρεάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ