aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣουάρες: «Καλός ο Μπαπέ, αλλά εγώ προτιμάω τον Χάαλαντ»

Σουάρες: «Καλός ο Μπαπέ, αλλά εγώ προτιμάω τον Χάαλαντ»

Την αποθέωση γνώρισε ο Έρλινγκ Χάαλαντ από τον Λουίς Σουάρες, με τον Ουρουγουανό φορ της Ατλέτικο να προτιμάει τον Νορβηγό επιθετικό, από τον Κιλιάν Μπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ουρουγουανός είναι από τους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το αποδεικνύει σε κάθε το παιχνίδι με την Ατλέτικο. Στο τελευταίο ματς των «ροχιμπλάνκος» κόντρα στην Αλαβές, ο Λουίς Σουάρες σκόραρε και έφτασε τα 500 γκολ στην καριέρα του!

Βέβαια, δεν είναι ο μοναδικός επιθετικός που έχει τραβήξει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του, καθώς και ο Έρλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. Ο Σουάρες, μάλιστα αποθέωσε τον νεαρό επιθετικό των «Βεστφαλών» και ξεκαθάρισε πως τον προτιμάει από τον Κιλιάν Μπαπέ.

«Ο Χάαλαντ είναι ένας απίθανος ποδοσφαιριστής και βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο. Έχει μια απίστευτη φυσική κατάσταση και είναι δεδομένα ένας από τους καλύτερους κεντρικούς επιθετικούς στον κόσμο αυτήν την στιγμή. Και ο Μπαπέ είναι σε ένα υψηλό επίπεδο, όμως εγώ θα προτιμήσω τον Χάαλαντ», τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην «MARCA».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ