aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣουάρες: «Αν θέλει ο Κούμαν να εκλάβει τον πανηγυρισμό έτσι, καλώς…»

Σουάρες: «Αν θέλει ο Κούμαν να εκλάβει τον πανηγυρισμό έτσι, καλώς…»

Ο Λουίς Σουάρες ακόμη φέρει βαρέως πως ο Ρόναλντ Κούμαν τον έδιωξε από την Μπαρτσελόνα με ένα τηλεφώνημα το καλοκαίρι του 2020. Έτσι όταν ο Ουρουγουανός πέτυχε το 2-0 για την Ατλέτικο χθες και πανηγύρισε κάνοντας χειρονομία… τηλεφώνου, το μυαλό όλων πήγε στον Ολλανδό προπονητή.

Μετά το ματς ο Σουάρες προσπάθησε να το… μαζέψει, αλλά δεν έπεισε κανέναν. «Ήταν για να ξέρει ο κόσμος πως έχω ακόμη τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου και συνεχίζω να τον χρησιμοποιώ», τόνισε, ενώ ερωτηθείς αν απευθυνόταν ο πανηγυρισμός στον Κούμαν απάντησε: «Όχι, αλλά αν θέλει να το πάρει έτσι… Εγώ είχα πει στα παιδιά μου πως θα πανηγύριζα έτσι».

Όσο για το ότι περιόρισε τη χαρά του για το γκολ από σεβασμό για την Μπαρτσελόνα, είπε: «Είχα ήδη προγραμματίσει να αντιδράσω έτσι σε περίπτωση που σκόραρα, από σεβασμό για την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα και για τη δύσκολη στιγμή που περνάνε οι πρώην συμπαίκτες μου. Είναι δύσκολα γι’ αυτούς και αυτό το σέβομαι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ