aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣοσιεδάδ με φύλακα-άγγελο, πέρασε και από το Βίγκο και… πάει για πρωτάθλημα (vid)

Σοσιεδάδ με φύλακα-άγγελο, πέρασε και από το Βίγκο και… πάει για πρωτάθλημα (vid)

Διορθώνουμε: Η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν πάει για πρωτάθλημα. ΜΠΟΡΕΙ το πρωτάθλημα!

Η απίθανη ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ, ο οποίος, να θυμίσουμε, ήρθε από τη δεύτερη ομάδα τον Μάρτιο και πηγαίνει τους Βάσκους «τρένο», πανηγυρίζοντας και το Κύπελλο, πέρασε από το Βίγκο, επικρατώντας 2-0 της Θέλτα και το φωνάζει πια πως μπορεί να γίνει η… Λέστερ της Ισπανίας, κατακτώντας τον τίτλο!

Έστω και με ματς περισσότερο, η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι -ξανά- μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 24 βαθμούς, ένα «τρίποντο» πάνω από Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη και Μπέτις και δείχνει ικανότατη να παραμείνει ψηλά και να το παλέψει μέχρι τέλους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βάσκους, ο Αυστραλός γκολκίπερ Μάθιου Ράιαν, ο οποίος κατέβασε ρολά με τεράστιες αποκρούσεις πριν και κυρίως μετά το 0-1 από τον Ίσακ στο 55′. Καθώς η Θέλτα πίεζε, δε, ο Ελουστόντο στο 80′ «έγραψε» το 0-2, που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος… και η Σοσιεδάδ συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο!


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ