aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ... βλέπουν Ευρώπη

Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ… βλέπουν Ευρώπη

Χωρίς απώλειες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους για την 26η αγωνιστική της La Liga οι Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Συγκεκριμένα το «κίτρινο υποβρύχιο» πέρασε με εκκωφαντικό τρόπο από την Παμπλόνα και την έδρα της Οσασούνα, της οποίας και επικράτησε με 3-0. Ο Τσουκουέζε ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο 14’ με τον 35χρονο, Χοσέ Λουίς Μοράλες, να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Βιγιαρεάλ σκοράροντας αρχικά στο 85’ και εν συνεχεία στις καθυστερήσεις για να γράψει το τελικό 3-0.

Με το τρίποντο η ομάδα του Κίκε Σετιέν παρέμεινε στην 6η θέση, αυξάνοντας ταυτόχρονα τη διαφορά της από την 7η Αθλέτικ Μπιλμπάο στους 5 πόντους, με την Οσασούνα να βλέπει τις ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο να ψαλιδίζονται.

Στο Σαν Σεμπαστιάν, η ουραγός της βαθμολογίας και ουσιαστικά υποβιβασμένη Έλτσε ζόρισε την τέταρτη της βαθμολογίας Ρεάλ Σοσιεδάδ, δίχως τελικά να καταφέρει να κλέψει κάποιον βαθμό (2-0). Μετά από ένα πρώτο μισό χωρίς τέρματα, ο Κούμπο στο 48’ έβαλε σε θέση οδηγού στους γηπεδούχους.

Η Έλτσε στάθηκε όρθια και επιχείρησε να ισοφαρίσει με τον Άλεξ Ρεμίρο να διατηρεί ανέπαφη την εστία του μέχρι το τελικό σφύριγμα, ενώ ο Μπαρενετσέα διπλασίασε τα τέρματα των νικητών πετυχαίνοντας το 2-0 με την ολοκλήρωση του 90λέπτου.

Οι Βάσκοι παραμένουν πλέον μόνοι στην 4η θέση επαναφέροντας τη διαφορά από την Μπέτις στους τρεις πόντους, την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν στην τελευταία θέση με μόλις 13 βαθμούς μετά από 26 αγωνιστικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ