aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣκόρπισε τη Σεβίλλη σε παιχνίδι-ορόσημο για τον Σιμεόνε η Ατλέτικο

Σκόρπισε τη Σεβίλλη σε παιχνίδι-ορόσημο για τον Σιμεόνε η Ατλέτικο

Φοβερή και τρομερή Ατλέτικο, σκόρπισε με το εμφατικό 6-1 τη Σεβίλλη, σε ένα παιχνίδι-ορόσημο για τον προπονητή της, Ντιέγκο Σιμεόνε!

Ο Αργεντινός έγινε ο τεχνικός με τις περισσότερες συμμετοχές (613) στην ιστορία της La Liga ενώ βρίσκεται στον πάγκο μιας μόνο ομάδας, ξεπερνώντας τον Λουίς Αραγονιές. Οι ποδοσφαιριστές του φρόντισαν να τον αφήσουν πλήρως ικανοποιημένο μετά τη λήξη της ιστορικής για εκείνον αναμέτρησης, κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο και ανοίγοντας το σκορ με τον Ντεπάι στο 23′.

Ο Ολλανδός επιθετικός «χτύπησε» ξανά τρία λεπτά αργότερα (26′), μετά από τέλεια προσποίηση και φανταστικό τελείωμα, πριν ο Εν Νεσίρι μειώσει για τους Ανδαλουσιανούς στο 39′. Ωστόσο, η Ατλέτικο δεν… άφησε το πόδι από το γκάζι ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Γκριζμάν να κάνει το 3-1 με υπέροχο μακρινό στο 53′, ενώ ο Καράσκο έστειλε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1 στο 69′. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε με δύο δικά του γκολ στο 76′ και το 90’+2′ ο Μοράτα, με την ομάδα του να ανεβαίνει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Σημαντική νίκη πανηγύρισε και η Βιγιαρεάλ, η οποία επικράτησε 2-0 της Αλμερία, εκτός έδρας. Παρά το εκπληκτικό βράδυ στο οποίο βρέθηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Μαρτίνεθ, οι Μορένο (69′) και Μοράλες (88′) χάρισαν το τρίποντο στο «κίτρινο υποβρύχιο».

Η Χετάφε βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά τη νίκη της με 3-2 κόντρα στην Τζιρόνα. Ο Ουνάλ με δύο δικά του γκολ στο 2′ και το 14′ έδωσε από πολύ νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στους Μαδριλένους, ενώ ο Μαγιοράλ έκανε το 3-0 στο 43′. Οι Καστεγιάνος (54′) και Γκουτιέρεζ (80′) απλώς μείωσαν για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος, το πρώτο της διπλό στη φετινή La Liga πανηγύρισε η ουραγός της βαθμολογίας Έλτσε, η οποία νίκησε με 1-0 τη Μαγιόρκα. Ήρωας για τους θριαμβευτές ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 88ο λεπτό. Η Μαγιόρκα ισοφάρισε με τον Μούριτσι στις καθυστερήσεις, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε μέσω VAR για επιθετικό φάουλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ