aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣκόνταψε στην Τζιρόνα και κινδυνεύει η Σεβίλλη!

Σκόνταψε στην Τζιρόνα και κινδυνεύει η Σεβίλλη!

Τα πάντα για να υποβιβαστεί κάνει τη φετινή σεζόν η Σεβίλλη! Παρότι προηγήθηκε κόντρα στην Τζιρόνα, η ομάδα του Σαμπάολι γνώρισε την ήττα με ανατροπή (2-1), παρέμεινε στους 15 βαθμούς του βαθμολογικού πίνακα και περιμένει να δει αν θα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, μετά το πέρας της 17ης αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό με ωραία κεφαλιά του Νιανζού έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Παρόλα αυτά, τα προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία φανερώθηκαν για ακόμη μία αναμέτρηση, με τον Στουάνι να ισοφαρίζει με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (46′) και τον Φερνάντεθ να δίνει τη… χαριστική βολή στο 88′.

Νωρίτερα, η Ράγιο Βαγιεκάνο πέρασε από την έδρα της Βαγιαδολίδ με 1-0, με ένα γκολ του Ισι Παλαθόν στο 65ο λεπτό. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ πολύ νωρίτερα, ωστόσο ήταν άστοχος σε εκτέλεση πέναλτι στο 33′.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ