aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σκόνταψε στη Χετάφε η Ατλέτικο

Γκέλαρε και δεν… πήρε το «δώρο» η Ατλέτικο.

Ισόπαλη 1-1 κόντρα στη Χετάφε στο «Μετροπολιτάνο» ήρθε στο πλαίσιο της η ομάδα του Σιμέονε, η οποία δεν κατάφερε να σημειώσει 3η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα μετά το 1-0 στην έδρα της Οσασούνα και το 3-0 επί της Βαγιαδολίδ. Συνεπώς, δεν εκμεταλλεύτηκε την ανέλπιστη ήττα της Βιγιαρεάλ από την Έλτσε (πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα), με αποτέλεσμα να πάει στο +4 από το «κίτρινο υποβρύχιο» που είναι στην 4η θέση και όχι στο +6.

Πολύ κακό το θέαμα στο πρώτο μέρος, με ελάχιστες τελικές και την πρώτη καλή στιγμή να σημειώνεται στο 45’ με τον Ουνάλ να απειλεί για λογαριασμό των φιλοξενούμενων. Η Ατλέτικο λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στο 52’ με τον Λεμάρ να αστοχεί σε κεφαλιά, αλλά το έκανε στο 61’. Ο Κορέα έκανε… φόλοου μετά την επέμβαση του Σόρια και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι «»ροχιμπλάνκος» δεν «κλείδωσαν» τη νίκη και άλλωστε δεν είχαν και τις πολλές ευκαιρίες για να το κάνουν και στο 83’ είδαν τον Ουνάλ να ισοφαρίζει με πέναλτι έπειτα από χέρι του Σαούλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ