aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣκόνταψε και έχασε έδαφος πριν τον ΑΠΟΕΛ η Σεβίλλη

Σκόνταψε και έχασε έδαφος πριν τον ΑΠΟΕΛ η Σεβίλλη

Παρότι προηγήθηκε και έπαιξε με παίκτη περισσότερο για μισή ώρα, η Σεβίλλη δεν κατάφερε να περάσει το μπλόκο της Οσασούνα (1-1) και πλέον βρίσκεται στο -3 από την κορυφή, ενώ την Πέμπτη έρχεται στη Λευκώσια για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ.

Η έξοδος στην Ναβάρα και το ντέρμπι με την πανίσχυρη εντός έδρας Οσασούνα μύριζε γκέλα για την Σεβίλλη και αυτό επιβεβαιώθηκε στο γήπεδο. Παρότι το γρήγορο γκολ του Ελ-Χαντάντι έβαλε τους Ανδαλουσιανούς από νωρίς στο σκορ (11’, 0-1) στην συνέχεια όλα πήγαν στραβά. Το γκολ του Τσιτσαρίτο στο ημίωρο ακυρώθηκε ως οφσάιντ και σαν να μην έφτανε αυτό ο Άβιλα ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημίχρονου.

Η Οσασούνα άγγιξε το 2-1 με τον Ρουμπέν Γκαρσία (48’, 53’), όμως έμεινε με παίκτη λιγότερο για το τελευταίο μισάωρο λόγω αποβολής του Οϊερ.

Η πολιορκία έφερε πολλές ευκαιρίες, αλλά όχι νικητήριο γκολ. Ένα λεπτό πριν το τέλος ο Νταμπούρ πέρασε με πλασέ την μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα, όμως αυτή βρήκε την ρίζα της δοκού με το 1-1 να μένει ως το τελευταίο σφύριγμα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ