aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΣκεφτόταν να αποσυρθεί από το Τσάμπιονς Λιγκ η Ντόρτμουντ!

Σκεφτόταν να αποσυρθεί από το Τσάμπιονς Λιγκ η Ντόρτμουντ!

Ριζοσπαστικές αποφάσεις υπήρχαν στο μυαλό των ανθρώπων της Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν της ομάδας τη Μεγάλη Τρίτη λίγο πριν τον αγώνα με τη Μονακό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο γενικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας Χανς Γιόακιμ Βάτσκε παραδέχθηκε με δηλώσεις του στο γερμανικό Τύπο ότι προσανατολιζόταν στο να αποσύρει την Ντόρτμουντ από τη διοργάνωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

«Δεν το κάναμε τελικά γιατί αυτό θα εκλαμβανόταν ως νίκη των ανθρώπων που έκαναν την επίθεση. Και αυτό δεν το θέλαμε σε καμία περίπτωση», είπε ο ισχυρός άνδρας του γερμανικού συλλόγου. Επίσης, αποκάλυψε ότι αμέσως μετά την επίθεση επικοινώνησε με τους ποδοσφαιριστές και τους τόνισε ότι ήταν καθαρά στο χέρι τους να αγωνιστούν στον αγώνα με τη Μονακό και αν ήθελαν θα μπορούσαν να μην το κάνουν.

Τελικά η Ντόρτμουντ έπαιξε κανονικά (και έχασε το ματς) με τον προπονητή Τόμας Τούχελ και τον προπονητή να έχουν φρικτά παράπονα από την κυνική, όπως την χαρακτήρισαν, αντιμετώπιση της UEFA προς την ομάδα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ