aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣιμεόνε: «Και στο σινεμά όταν η ταινία κάνει “κοιλιά”, σκέφτομαι αν θα παίξει ο Κορέα...

Σιμεόνε: «Και στο σινεμά όταν η ταινία κάνει “κοιλιά”, σκέφτομαι αν θα παίξει ο Κορέα ή ο Ζοάο»!

Ο Ντιέγκο Σιμόνε έδειξε πως δεν σταματά ποτέ να σκέφτεται το ποδόσφαιρο, ούτε όταν κοιμάται, ούτε όταν θα πάει σινεμά με τη σύζυγό του!

Ο «Τσόλο» έχει καταφέρει να ζει για το ποδόσφαιρο και να μην το διώχνει ούτε στο ελάχιστο από το μυαλό του μέσα στην καθημερινότητα.

Όλο αυτό δεν τον κουράζει, ή μπορεί και να τον κούρασε παλαιότερα και να βρήκε τον δρόμο για την επαναφορά ώστε ν’ απολαμβάνει τόσο πολύ αυτό που κάνει.

Μιλώντας στην «OLE», στο περιθώριο της αποκάλυψης που έκανε για τον Σουάρες τον οποίο έπεισε να «ψαρέψει» τον Μέσι το φετινό καλοκαίρι, ο τεχνικός της Ατλέτικο είπε:

«Το ποδόσφαιρο δεν σταματάει ποτέ. Είναι 24ωρο. Όταν κάποιος κοιμάται, κάποιος άλλος παραμένει ξύπνιος και σκέφτεται… Αυτό του δίνει αμέσως αβαντάζ. Ακόμα κι αν είμαι στο σινεμά και χαλαρώνω, τη στιγμή που η ταινία κάνει “κοιλιά” και δεν έχει ενδιαφέρον, θα σκεφτώ αν θα πρέπει να παίξει ο Κορέα ή ο Ζοάο»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ