aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣιμεόνε: «Ήθελα τον Σουάρες από τότε που ήταν στην Λίβερπουλ»

Σιμεόνε: «Ήθελα τον Σουάρες από τότε που ήταν στην Λίβερπουλ»

Επτά χρόνια μετά το έπος στο «Καμπ Νόου» και το 1-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα όπου πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα στον πάγκο της Ατλέτικο, ο Ντιέγκο Σιμεόνε τα κατάφερε ξανά, με το 2-1 επί της Βαγιαδολίδ το περασμένο Σάββατο να σφραγίζει τον δεύτερο τίτλο για εκείνον στην La Liga και τον 11ο συνολικά στην ιστορία των ροχιμπλάνκος.

Στο φετινό πρωτάθλημα, αναμφίβολα έπαιξε καθοριστικό ρόλο η παρουσία του Λουίς Σουάρες στην ομάδα, που εκδιώχθηκε ουσιαστικά από την Μπαρτσελόνα και «απάντησε» στους Καταλανούς με 21 γκολ στο πρωτάθλημα, με τον «Τσόλο» να μην κρύβει μάλιστα το θαυμασμό του για τον Ουρουγουανό στράικερ.

«Υπάρχουν παίκτες που είναι εκλεκτοί και που έχουν ένα μαγικό ραβδί πάνω τους, όπως ο Σουάρες, που είναι νικητής. Ήρθε έχοντας ερωτηματικά μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα και με την επαναστατικότητα ενός 20 χρόνου, με ενθουσιασμό, που ήθελε να δείξει πως ήταν ακόμα ενεργός.

Όταν του μίλησα, το πρώτο πράγμα που είπα ήταν το εξής: “Κοίτα Λουίς, εμείς έχουμε ανάγκη τις νίκες και εσύ θέλεις να νικάς, η πόρτα είναι ανοιχτή”», τόνισε ο 51χρονος τεχνικός μέσω συνέντευξής του στο αργεντίνικο «Espn», για να προχωρήσει κατόπιν και σε μία αποκάλυψη για το πόσο παλιά είχε φλερτ με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή:

«Ήμουν χαρούμενος από την πρώτη ημέρα που μίλησα μαζί του, είχα ήδη μιλήσει μαζί του όταν ήταν στην Λίβερπουλ. Είχαμε κάνει και τότε προσπάθεια να τον πάρουμε αλλά είχε προτιμήσει να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ