aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣετιέν: Ανακοινώθηκε στον πάγκο της Βιγιαρεάλ για δυο χρόνια!

Σετιέν: Ανακοινώθηκε στον πάγκο της Βιγιαρεάλ για δυο χρόνια!

Εποχή Κίκε Σετιέν «ξημέρωσε» και επίσημα στη Βιγιαρεάλ! Μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Ουνάι Έμερι που συμφώνησε να επιστρέψει στην Premier League για την Άστον Βίλα, το Κίτρινο Υποβρύχιο ξεκίνησε άμεσα τη διαδικασία αντικατάστασής του και κατέληξε στο όνομα του πρώην τεχνικού της Μπαρτσελόνα.

Όπως έγινε γνωστό, οι δυο πλευρές τελικά έδωσαν τα χέρια έπειτα από σύντομες διαπραγματεύσεις για την άμεση έναρξη της συνεργασίας τους, με τον Ισπανό προπονητή να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Σετιέν παρέμενε μακριά από τους πάγκους τα τελευταία δυο χρόνια μετά και την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, την οποία είχε αναλάβει στα μέσα της περιόδου 2019-2020 διαδεχόμενος τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στην Ισπανία έγινε γνωστός κυρίως για το εξαιρετικό έργο που άφησε στη Μπέτις κατά τη διετή θητεία του (2017-2019) στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ