aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣέρτζι Ρομπέρτο: «Ποιος δεν είναι έτοιμος για την επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα;»

Σέρτζι Ρομπέρτο: «Ποιος δεν είναι έτοιμος για την επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα;»

Την ελπίδα ότι ο Λιονέλ Μέσι θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα,
εξέφρασε ο πρώην συμπαίκτης του και άσος των «μπλαουγκράνα», Σέρτζι Ρομπέρτο.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 όπου ο Ισπανός αμυντικός σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης, μίλησε στον Ζεράρ Ρομέρ και η κουβέντα πήγε στην πιθανή επιστροφή του Αργεντίνου παγκόσμιου πρωταθλητή στη Βαρκελώνη.

«Ποιος δεν θα ήταν έτοιμος να επιστρέψει ο Μέσι; Δεν θέλουμε να μιλάμε πολύ γιατί είναι στο χέρι του να αποφασίσει. Εμείς πάντως τον περιμένουμε ήδη», ήταν τα πρώτα λόγια του 31χρονου σχετικά με τις φήμες που ακούγονται για την επιστροφή του Μέσι.

Στη συνέχεια στάθηκε στα όσα συμβαίνουν στο Παρίσι και για την κριτική που δέχεται λέγοντας: «Κάνει καλές σεζόν στο Παρίσι, σκοράρει πολλά γκολ, δίνει ασίστ. Λόγω του αποκλεισμού στο Champions League, του επιτέθηκαν, αλλά είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και είναι πολύ κακό που δέχεται τέτοια αντιμετώπιση. Θα του φερθούμε πολύ καλά εδώ αν έρθει», ανέφερε ο Ισπανός αμυντικός.

Να θυμίσουμε, πως το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και το μέλλον του 36χρονου παραμένει αβέβαιο αφού δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ