aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣέρχιο Ράμος σε Πέρεθ: «Απαιτώ τα ίδια χρήματα με τον Πικέ αλλιώς φεύγω»!

Σέρχιο Ράμος σε Πέρεθ: «Απαιτώ τα ίδια χρήματα με τον Πικέ αλλιώς φεύγω»!

Κίνησε γη και ουρανό ο Σέρχιο Ράμος για να ανανεώσει στην Ρεάλ Μαδρίτης και να λάβει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο αντάξιο του Ζεράρ Πικέ.

Δημοσιεύματα της εφημερίδας «Sport», ο Ισπανός απαίτησε παρόμοιες απολαβές με τον Ζεράρ Πικέ στην Μπαρτσελόνα. Καιρό πριν είχαν βγει στο φως της δημοσιότητας ότι οι απολαβές του Πικέ στην Μπαρτσελόνα με 28 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά, ο ίδιος διέψευσε τις φήμες αυτές, αναφέροντας ότι αμείβεται ετησίως με 4.6 εκατομμύριο από τον σύλλογο της Καταλονίας.

Η «Sport» τόνισε πως ο Ράμος ζήτησε από τον Φλορεντίνο Πέρεθ 28 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή ίδια με Πικέ. Συγκεκριμένα, ο νυν παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν στην κουβέντα του με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, «απείλησε» με φυγή αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά του.

Φέρεται πως είπε, «Ο Πικέ πληρώνεται καλά στην Μπαρτσελόνα, θέλω τα ίδια για να ανανεώσω». Εντέλει, οι δύο πλευρές δεν βρήκαν λύση και το διαζύγιο συντελέστηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ