aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣενάριο για μετεγγραφικό ντόμινο Γιουβέντους – Ρεάλ – Παρί Σεν Ζερμέν

Σενάριο για μετεγγραφικό ντόμινο Γιουβέντους – Ρεάλ – Παρί Σεν Ζερμέν

Οι τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν αφιερωμένες στους προπονητές. Αλλαγές στην Ιταλία, αλλαγές και στην Ισπανία, πιθανώς και στη Γαλλία. Ακόμη πιο συγκεκριμένα, αλλαγή στο Τορίνο, αλλαγή στη Μαδρίτη, πιθανώς αλλαγή και στο Παρίσι. Τρεις πόλεις στις οποίες αναμένονται αλλαγές και στα ρόστερ και συγκεκριμένα στους επιθετικούς. Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η Gazzetta dello Sport.

Με αφορμή την πρόσληψη του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ, η εφημερίδα εστιάζει στο… δώρο που θα του κάνει ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Και το όνομα που αναφέρει, φυσικά, είναι αυτό του Κίλιαν Μπαπέ. Ο Γάλλος φορ δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και είναι όλο και πιο πιθανό το σενάριο πώλησής του. Πού; Στη Ρεάλ. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι Γάλλοι θα χρειαστούν ένα αστέρι για να τον αντικαταστήσουν και αυτό μπορεί να βρίσκεται στο Τορίνο. Ο λόγος, φυσικά, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος, ως γνωστόν, δεν θεωρείται 100% απαραίτητος από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και η Γιουβέντους δεν είναι αντίθετη. Θα ανασάνει, άλλωστε, πάρα πολύ και το ταμείο της. Και αν όντως γίνει έτσι, υπογραμμίζει η Gazzetta dello Sport, στους Μπιανκονέρι θα καταλήξει ο Μάουρο Ικάρντι. Σενάριο που έχε γραφτεί κι άλλες φορές το προηγούμενο διάστημα. Ο Αλέγκρι, άλλωστε, φέρεται να είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Υπάρχουν και Μίλαν, Ρόμα…

Θετική, κάτι παραπάνω από θετική για την ακρίβεια, είναι και η Γουάντα Νάρα. Η σύζυγος και μάνατζερ του Αργεντίνου φορ έχει κάνει σαφές αρκετές φορές ότι επιθυμεί την επιστροφή στην Ιταλία. Και η Γιουβέντους δεν είναι η μοναδική ιταλική ομάδα που συνδέεται με τον Ικάρντι. Υπάρχει και η Μίλαν, το όνομα της οποίας γράφτηκε ξανά τις τελευταίες μέρες, όπως και η Ρόμα. Απλά, σε περίπτωση που η Γιούβε δώσει στην Παρί τον Ρονάλντο, είναι δεδομένο ότι θα ζητήσει παίκτη ως αντάλλαγμα. Και αυτός ο παίκτης, σε μια τέτοια περίπτωση, θα είναι ο Ικάρντι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ