aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣενάριο για ανταλλαγή Ντιμπάλα - Γκριεζμάν

Σενάριο για ανταλλαγή Ντιμπάλα – Γκριεζμάν

Ανταλλαγή με τον Αντουάν Γκριεζμάν μπορεί να γίνει ο Πάουλο Ντιμπάλα, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού με τη «Γηραιά Κυρία» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται σε συζητήσεις από τις αρχές της τρέχουσας σεζόν με τον Ντιμπάλα για μία πιθανή ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, από την πλευρά του ο 27χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, με αποτέλεσμα τα σενάρια περί αποχώρησης του από την Γιουβέντους να φουντώνουν. Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις έχουν «παγώσει» από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, καθώς ο μάνατζερ του Ντιμπάλα δεν έχει συναντηθεί με τους ιθύνοντες της ομάδας, ώστε να συζητήσει το μέλλον του παίκτη.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει η «Corriere dello Sport», η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί την περίπτωση του Πάουλο Ντιμπάλα και μπορεί να ζητήσει από την Γιουβέντους τον έμπειρο άσο, προσφέροντας ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι είχαμε την ανταλλαγή Πιάνιτς-Αρτούρ μεταξύ των δύο ομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ