aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣε συζητήσεις με Μπανέγκα και Γιόβετιτς η Σεβίλλη

Σε συζητήσεις με Μπανέγκα και Γιόβετιτς η Σεβίλλη

Την μεταγραφική της αντεπίθεση έχει αρχίσει τις τελευταίες μέρες η Σεβίλλη, με τους Στέφαν Γιόβετιτς και Έντερ Μπανέγκα να είναι στο προσκήνιο.

Λίγο μετά την απόκτηση του Νολίτο οι Ανδαλουσιάνοι δεν σταματούν εκεί και έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στο Μιλάνο.

Μάλιστα σύμφωνα με τους δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Ζοζέ Κάστρο, έχει γίνει ήδη μια πολύ καλή πρόταση για τον Μαυροβούνιο επιθετικό, η οποία απορρίφθηκε, ενώ ο Μπανέγκα μιλά καθημερινά με τους ανθρώπους των Ανδαλουσιάνων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε μια προσφορά στην Ίντερ για τον Γιόβετιτς την οποία θεωρούσαμε πως ήταν επαρκής, αλλά οι «νερατζούρι» την αρνήθηκαν. Δε ξέρω αν θα επιστρέψει, όμως εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας, χωρίς ωστόσο να ξεπεράσουμε τα όρια μας. Για τον Μπανέγκα είναι μια τελείως διαφορετική περίπτωση, καθώς όλοι γνωρίζουμε την αξία του και τι πέτυχε με την ομάδα μας. Μιλάει καθημερινά με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου και ελπίζουμε να επιστρέψει. Δεν μπορούμε να του προσφέρουμε τα χρήματα που παίρνει τώρα αλλά ποιος ξέρει»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ