aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣάλα: Ο κρυφός δεσμός του και το συγκινητικό μήνυμα της αγαπημένης του

Σάλα: Ο κρυφός δεσμός του και το συγκινητικό μήνυμα της αγαπημένης του

Στην αποκάλυψη ότι είχε κρυφό δεσμό με τον αδικοχαμένο Εμιλιάνο Σάλα προχώρησε η 31χρονη Βραζιλιάνα βολεϊμπολίστρια Λουίζα Ουνζέρερ. Ειδικότερα, η Βραζιλιάνα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γαλλίας από το 2011 και μετά αποκάλυψε ότι γνώρισε τον Αργεντινό επιθετικό μετά από μια εκδήλωση της Ναντ στην οποία αγωνίζονταν και οι δυο, ενώ τον είδε για τελευταία φορά στα γενέθλιά του μία εβδομάδα πριν από το τραγικό δυστύχημα.

Διαβάστε επίσης: Πρόεδρος Κάρντιφ: «Θα πληρώσουμε για τη μετεγγραφή του Σάλα μόνο εάν…»

Παράλληλα, οι δυο τους τα είπαν λίγες ώρες πριν μπει ο Σάλα στο μοιραίο αεροσκάφος που του στοίχισε τη ζωή. «Ήμουν χαρούμενη για τη μεταγραφή του γιατί ήταν κάτι που τον έκανε ευτυχισμένο. Ήταν το όνειρό του, να παίξει στην Premier League, στην καλύτερη διοργάνωση στον κόσμο», είπε αρχικά στην «Globo» η Λουίζα Ουνζέρερ για να προσθέσει: «Ο Εμιλιάνο ήταν ένα πολύ απλό άτομο, με καθαρή καρδιά που δεν είχε κακία. Με έκανε ευτυχισμένη. Μου έκανε μεγάλη έκπληξη όταν έβλεπα τον κόσμο να τον σταματάει στο δρόμο και να του δίνει συγχαρητήρια για τις εμφανίσεις του στο γήπεδο. Η τελευταία φορά που ειδωθήκαμε ήταν μία εβδομάδα πριν από την τραγωδία, στα γενέθλιά του. Την ημέρα του δυστυχήματος τον είχα ακούσει στο τηλέφωνο, λίγη ώρα πριν ανέβει στο αεροπλάνο».

Διαβάστε επίσης: Εμιλιάνο Σάλα: Τι έδειξε η νεκροψία

Μάλιστα η σύντροφός του, τού έστειλε ένα ακόμα μήνυμα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram όπου έγραψε: «Σε ευχαριστώ για αυτό που ήσουν. Θα σε αγαπώ για πάντα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ