aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡοντρίγκο: Διέρρηξαν το σπίτι του κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου!

Ροντρίγκο: Διέρρηξαν το σπίτι του κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου!

Ο Ροντρίγκο αποδείχθηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Οσασούνα, με τον Βραζιλιάνο να υπογράφει με δυο γκολ τη νίκη της Βασίλισσας και να της χαρίζει το τρόπαιο.

Μόνο που ενώ ο 22χρονος έστηνε το δικό του πάρτι στην Ανδαλουσία, πίσω στη Μαδρίτη διαρρήκτες εισέβαλαν στην οικία του παρακάμπτοντας τα συστήματα ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «EFE», πρώτος μάρτυρας της διάρρηξης ήταν ένας ένας υπάλληλος της ιδιωτικής ασφάλειας του Ροντρίγκο ο οποίος αντίκρισε άνω – κάτω τα δωμάτια του σπιτιού και τηλεφώνησε στην Αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος της λείας που κατάφεραν να αποσπάσουν οι δράστες, με την Αστυνομία από την πλευρά της να έχει ανοίξει έρευνα για την υπόθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ