aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΡονάλντο: «Μπήκαν με τα όπλα σαν να ήμουν δολοφόνος» (video)

Ρονάλντο: «Μπήκαν με τα όπλα σαν να ήμουν δολοφόνος» (video)

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε και για την υπόθεση φοροδιαφυγής για την οποία κατηγορείται από τις ισπανικές αρχές.

Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή στην Ισπανία για όλους και για όλα.

Ρωτήθηκε ακόμα και για την περιβόητη υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους περίποτ 15 εκατομμυρίων ευρώ για την περίοδο 2011 – 2014 και ρωτήθηκε για το αν θα κάνει συμφωνία με τις αρχές για να γλιτώσει την ποινή φυλάκισης.

Ο Ρονάλντο βρήκε την ευκαιρία για να περιγράψει με ιδιαίτερα παραστατικό τρόπο την… εισβολή της αστυνομίας στο σκάφος του για να γίνει έρευνα.

«Υπάρχουν χιλιάδες σκάφη στη Φορμεντέρα. Το δικό μου είναι το πιο μικρό. Μπήκαν οι αστυνομικοί με τα όπλα. Τι είμαστε; Δολοφόνοι; Κοιμόμουν και ανέβηκα να δω τι συμβαίνει. Και τους είδα με τα όπλα. Με ενόχλησε πολύ, αλλά τι μπορούσα να κάνω;» είπε ο Κριστιάνο και συμπλήρωσε:

«Το μοναδικό πράγμα για το οποίο δεν υπάρχει λύση είναι ο θάνατος. Για όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται λύσεις».

Δείτε στον βίντεο την περιγραφή του: 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ