aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡομπέρτο Κάρλος: «Κριστιάνο και Μέσι δεν μπορούν να συγκριθούν με τον Ρονάλντο»

Ρομπέρτο Κάρλος: «Κριστιάνο και Μέσι δεν μπορούν να συγκριθούν με τον Ρονάλντο»

Ο Ρομπέρτο Κάρλος πήρε θέση σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, τονίζοντας πως ο άλλοτε συμπαίκτης του Ρονάλντο ήταν κλάσεις ανώτερος από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

​Ο Ρονάλντο πέρασε πέντε χρόνια στο Σαντιάγο Μπερναμπέου παίζοντας μαζί με τον Ρομπέρτο Κάρλος. Ο άλλοτε αριστερός οπισθοφύλακας σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως δεν θα υπάρξει άλλος σαν τον Ρονάλντο παρά το γεγονός πως αρκετοί συγκρίνουν τον Λιονέλ Μέσι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο ακόμα και τον Νεϊμάρ, με το «Φαινόμενο».

«Ο Ρονάλντο ξεχώριζε ακόμα και στις προπονήσεις. Ηταν ο καλύτερος. Ποτέ δεν θα υπάρξει άλλος σαν κι αυτόν. Σαν το “Φαινόμενο”. Ούτε ο Νεϊμάρ, ούτε ο Κριστιάνο αλλά ούτε και ο Μέσι δεν μπορούν να συγκριθούν μαζί του. Ο Ρονάλντο είναι μοναδικός.

Νομίζω ότι όταν παίζαμε εμείς, ήταν πιο δύσκολο να πετύχουμε γκολ. Οι αμυντικοί ήταν δυνατοί. Αλλά ο Ρονάλντο μπορούσε να κάνει τα πάντα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος θρύλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ