aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡίχνει «βόμβα» με Ιγουαΐν η Ατλέτικο!

Ρίχνει «βόμβα» με Ιγουαΐν η Ατλέτικο!

Ο Αργεντινός τεχνικός έψαχνε ένα εννιάρι και φαίνεται ότι το βρήκε στον συμπατριώτη του. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «Marca», κατά την πρόσφατη σύσκεψης… κορυφής που αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ο 46χρονος τεχνικός ζήτησε από τους υπεύθυνους την απόκτηση του επιθετικού της Νάπολι καθώς θέλει έναν παίκτη που θα του επιτρέψει να κοντράρει στα ίσα τους μεγάλους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόκειται, βέβαια, για μεταγραφή που είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά όχι απίθανο, να πραγματοποιηθεί. Ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έχει ξεκαθαρίσει πως όποιος θέλει τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να πληρώσει ακριβά: κι αυτό το ακριβά μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 90 εκατομμύρια ευρώ!

Ο ίδιος ο Ιγουαΐν δεν είναι γενικά αρνητικός στην αποχώρησή του από τη Νάπολι, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν και η Λίβερπουλ φέρονται να είναι άλλες δύο ομάδες που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Από την άλλη, για τους «ροχιμπλάνκος» εναλλακτικές επιλογές εξακολουθούν να θεωρούνται οι Ντιέγκο Κόστα και Καβάνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ