aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡιμπέιρο: «Η Ρεάλ το 2019 έδινε 300 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ από...

Ριμπέιρο: «Η Ρεάλ το 2019 έδινε 300 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ από την Παρί»

Την μεγάλη έκπληξη με την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν επιχείρησε να κάνει η Ρεάλ, πριν από δύο χρόνια. Ο πρώην εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου αστέρα, Βάνγκερ Ριμπέιρο, δήλωσε πως ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ ήταν διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρει στην Μαδρίτη τον 29χρονο μεσοεπιθετικό.

Μάλιστα, όπως τόνισε οι «μερένγκες» ήταν πρόθυμοι να προσφέρουν έως και 300 εκατ. ευρώ το 2019, ώστε ο «Νεϊ» να αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν και να ενταχθεί στους Μαδριλένους. Ο Ριμπέιρο, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «L’ Equipe», δήλωσε πως Ρεάλ και Νεϊμάρ είχαν συμφωνήσει σε όλα, ωστόσο το «deal» δεν προχώρησε εξαιτίας των Παριζιάνων, οι οποίοι τότε δεν ήταν διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον παίκτη για κανένα ποσό.

«Εκείνη την εποχή, ήταν κοντά στο να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μαδρίτη ήταν πρόθυμη να πληρώσει 300 εκατομμύρια ευρώ για αυτόν. Μου το είπε ο Φλορεντίνο, αλλά ο Νάσερ (Διευθύνων Σύμβουλος της Παρί) αρνήθηκε. “Ούτε για χίλια εκατομμύρια δεν πρόκειται να φύγει!”, μου είπε», δήλωσε αρχικά ο πρώην μάνατζερ του Βραζιλιάνου άσου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του ποδοσφαιριστή.

«Είναι χαρούμενος εκεί. Κανένας σύλλογος στον κόσμο δεν μπορεί να του προσφέρει αυτό που του προσφέρει η Παρί. Μόνο αυτοί μπορούν να αντέξουν οικονομικά τον Νεϊμάρ. Η Μαδρίτη έχει οικονομικά προβλήματα. Η Μπαρτσελόνα; Ακόμα χειρότερα. Ούτε στην Ιταλία ούτε στις Ηνωμένες Πολιτείες ούτε στη Σίτι. Μην τα πιστεύετε. Στο Παρίσι υπάρχει καλή ζωή και παίζουν σε μια πολύ καλή ομάδα. Αυτή τη σεζόν θα κερδίσουν το Champions League και ο Νεϊμαρ θα κερδίσει τη χρυσή μπάλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ