aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡεάλ: Ο Περέθ προορίζει τον Ραούλ για «διάδοχο» του Αντσελότι το καλοκαίρι

Ρεάλ: Ο Περέθ προορίζει τον Ραούλ για «διάδοχο» του Αντσελότι το καλοκαίρι

Την επιθυμία να αναλάβει ο Ραούλ τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης εφόσον αποχωρήσει ο Κάρλο Αντσελότι το καλοκαίρι, έχει εκφράσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Marca», ο Ιταλός τεχνικός έχει ενημερώσει τον πρόεδρο της «Βασίλισσας» ότι θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι σκοπεύοντας είτε να αναλάβει την εθνική Βραζιλίας, είτε να ασχοληθεί με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του σε Τορίνο και Μιλάνο.

Ωστόσο, ο Πέρεθ έχει ήδη έτοιμο τον αντικαταστάτη, αφού θέλει τον Ραούλ να πάρει τη θέση του στον πάγκο του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ο μύθος της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι προπονητής της Καστίγια που είναι η Β’ ομάδα και έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι πρώτες επαφές με τον Πέρεθ. Μάλιστα, από όσα έχουν γίνει γνωστά ο Ραούλ νιώθει έτοιμος να αναλάβει τη θέση αυτή που επιφέρει μεγάλες ευθύνες και προκλήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ