aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡεάλ: Ο Μπέιλ επέστρεψε από τραυματισμό και τραυματίστηκε ξανά

Ρεάλ: Ο Μπέιλ επέστρεψε από τραυματισμό και τραυματίστηκε ξανά

Η ατυχία για τον Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει σταματημό, καθώς αυτή τη φορά αποχώρησε πρόωρα από την εθνική του ομάδα με πρόβλημα στη γάμπα.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο 32χρονος Ουαλός μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη των οπίσθιων μηριαίων στο δεξιό του πόδι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για περίπου δύο μήνες.

Οταν επέστρεψε, ο Μπέιλ είχε ως στόχο να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του τόσο στην Ρεάλ όσο και στην εθνική του ομάδα. Ωστόσο, στην τελευταία προπόνηση της εθνικής Ουαλίας πριν τον αγώνα με το Βέλγιο η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Ο έμπειρος άσος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη γάμπα, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ. Το ιατρικό επιτελείο της Ουαλίας ενημέρωσε αυτό της Ρεάλ και ο Μπέιλ πήρε αμέσως το αεροπλάνο για να επιστρέψει στη Μαδρίτη και να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Πάντως στις τάξεις των Μαδριλένων, δεν επικρατεί αισιοδοξία για τον Ουαλό επιθετικό, καθώς ενδέχεται να χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για αρκετό διάστημα πάλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ