aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡεάλ Μαδρίτης: Πρόταση στον 36χρονο Μόντριτς για νέο συμβόλαιο

Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόταση στον 36χρονο Μόντριτς για νέο συμβόλαιο

O Λούκα Μόντριτς βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από τις 23 Αυγούστου του 2012 και μέχρι σήμερα έχει αναδειχθεί σε μια από τις πλέον ηγετικές φιγούρες της ομάδας, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις επιτυχίες των Μαδριλένων τα περασμένα χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι πως οι «Μερένγκες» αυτά τα χρόνια έχουν κερδίσει τέσσερα Champions League με τον Κροάτη χαφ να είναι βασικός σε όλους τους τελικούς.

Ο κάτοχος της χρυσής μπάλας του 2018 μπορεί να έχει κλείσει τα 36 του χρόνια, όμως παραμένει ένας παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου. Το συμβόλαιο του βραχύσωμου μέσου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca» πρόθεση των Μαδριλένων είναι να κρατήσουν στις τάξεις τους τον Λούκα Μόντριτς για ακόμα ένα έτος.

«Η Ρεάλ θα προσφέρει στον Μόντριτς νέο συμβόλαιο τους προσεχείς μήνες. Η συνεργασία θα παραταθεί για έναν ακόμη χρόνο, ο σύλλογος πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα», αναφέρει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Θυμίζουμε πως το 2022 ο Λούκα Μόντριτς θα βρεθεί στο Κατάρ ως αρχηγός της εθνικής ομάδας της Κροατίας στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά τη νίκη επί των Ρώσων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ