aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΡεάλ Μαδρίτης: «Ο Σέρχιο Ράμος ποτέ δεν παραβίασε το αντι-ντόπινγκ κοντρόλ»

Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Σέρχιο Ράμος ποτέ δεν παραβίασε το αντι-ντόπινγκ κοντρόλ»

Επίσημη θέση για τα όσα ισχυρίζεται το περιοδικό «Spiegel» για τον Σέρχιο Ράμος και τα περί παραβάσεων σε υπόθεση αντι-ντόπινγκ κοντρόλ πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναμενόταν. Οι Μαδριλένοι τονίζουν ότι ουδέποτε ο παίκτης υπέπεσε σε τέτοιου είδους παράβαση, τονίζοντας ότι η UEFA έχει κλείσει την υπόθεση.

Αναλυτικά: «1. Ο Σέρχιο Ράμος ποτέ δεν παραβίασε τους κανονισμούς για αντι-ντόπινγκ κοντρόλ. 2. Η UEFA απαίτησε πληροφορίες και έκλεισε το ζήτημα άμεσα, όπως συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις, έπειτα από επαλήθευση από τους από τους ίδιους τους εμπειρογνώμονες του Παγκόσμιου Οργανισμού για την καταπολέμηση του ντόπινγκ, της AMA και της ίδιας της UEFA. 3. Σχετικά με το υπόλοιπο περιεχόμενο του δημοσιεύματος, το club δεν πρόκειται να κάνει κάποια δήλωση, δεδομένης της αβάσιμης φύσης του ρεπορτάζ»».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ