aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡεάλ Μαδρίτης: Έξω και ο Ασένσιο με Αλ Αχλί

Ρεάλ Μαδρίτης: Έξω και ο Ασένσιο με Αλ Αχλί

Δίχως τον Μάρκο Ασένσιο θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στον αποψινό ημιτελικό απέναντι στην Αλ Αχλί για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ο Κάρλο Αντσελότι είδε τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να παραπονιέται για ενοχλήσεις ψηλά στο αριστερό του πόδι ύστερα από την προπόνηση της Τρίτης και η συμμετοχή του απέναντι στους Αιγύπτιους θεωρείται απίθανη.

Ο 27χρονος, τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τους «μερένχες», αναμένεται να παραμείνει στη Ραμπάτ προκειμένου να προβεί σε εξετάσεις και να αποσαφηνιστεί κατά πόσο πιθανό είναι να θέσει εαυτόν την διάθεση του Ιταλού τεχνικού σε ενδεχόμενη πρόκριση της Ρεάλ στον τελικό. Υπενθυμίζεται πως οι Μπενζεμά, Κουρτουά, Μιλιτάο, Μεντί και Λούκας Βάσκεθ δεν επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο που αναχώρησε από την Μαδρίτη για την πρωτεύουσα του Μαρόκο.

Η «βασίλισσα», επιθυμεί στην χώρα της Βορείου Αφρικής να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της εντός του 2023 και ταυτόχρονα να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις,μετά την ήττα από την Μαγιόρκα στην κυριακάτικη αναμέτρηση για το Πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται πως στον τελικό του Σαββάτου περιμένει ήδη η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας που απέκλεισε την Φλαμένγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ