aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡεάλ Μαδρίτης: Εκτός αποστολής για το ματς με τη Χετάφε ο Μπενζεμά

Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός αποστολής για το ματς με τη Χετάφε ο Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν θα είναι παρών στο προσεχές παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης το Σαββάτο με αντίπαλο για τη Χετάφε, με τον Κάρλο Αντσελότι να τον αφήνει εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε επίσημα σήμερα (7/10).

Ο Γάλλος λοιπόν θα μείνει στην κατοικία του για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί κανονικά την επόμενη εβδομάδα που η «βασίλισσα» θα επισκεφτεί τη Σαχτάρ στο Ντόνετσκ και θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα στο πρώτο «κλάσικο» της σεζόν.

Ο αρχηγός της Ρεάλ προπονήθηκε χωριστά από την υπόλοιπη ομάδα σήμερα, καθώς συνεχίζει να εργάζεται για την ενίσχυση της φυσικής του κατάστασης μετά τον πρόσφατο μυϊκό τραυματισμό.

Ο έμπειρος στράικερ δεν έχει σκοράρει και δεν έχει άμεση συμμετοχή σε γκολ σε καμία από τις δύο εμφανίσεις του μετά τον τραυματισμό του, με τον Αντσελότι πάντως να επιμένει ότι αυτό που προέχει δεν είναι να βρει την επαφή του με τα δίχτυα, αλλά να αποκατασταθεί πλήρως η φυσική του κατάσταση.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Θεμπάγιος και Κουρτουά. Ο Βέλγος πορτιέρε και ο Σεβιγιάνος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ