aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡεάλ Μαδρίτης – Αθλ. Μπιλμπάο 1-1: «Αντίο» με γκολ ο Μπενζεμά, στο Conference η Οσασούνα...

Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλ. Μπιλμπάο 1-1: «Αντίο» με γκολ ο Μπενζεμά, στο Conference η Οσασούνα (vids)

Ο κορυφαίος επιθετικός στην σύγχρονη ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορούσε παρά να την αποχαιρετήσει με γκολ. Ο Καρίμ Μπενζεμά, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (72’), ισοφάρισε την (ανώτερη) Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία έμεινε στο 1-1 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», παρ’ ότι προηγήθηκε με τον Οϊάν Σανθέτ (49’) και ο Τιμπό Κουρτουά απέκρουσε πέναλτι του Μίκελ Βέσγκα (10’).

Ο Βέλγος τερματοφύλακας με τις αποκρούσεις του απέτρεψε τη νίκη της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία έμεινε εκτός Ευρώπης, με το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» να αποχαιρετάει, εκτός από τον Μπενζεμά, τον Μάρκο Ασένσιο, με τους επίσης φευγάτους Εντέν Αζάρ και Μαριάνο να μένουν στον πάγκο.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Έντερ Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Νάτσο – Ντάνι Θεμπάγιος (58’ Ασένσιο – 90’ Λούκας Βάθκεθ), Καμαβινγκά (58’ Τσουαμενί), Κρόος – Ροντρίγκο, Μπενζεμά (74’ Μόντριτς), Βινίσιους Ζούνιορ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ερνέστο Βαλβέρδε): Ουνάι Σιμόν – Ντε Μάρκος, Βίβιαν, Παρέδες, Γιούρι Μπερτσίτσε – Άντερ Ερέρα (64’ Θάραγκα), Μίκελ Βέσγκα (67’ Ουνάι Βενθεδόρ) – Ινιάκι Γουίλιαμς, Οϊάν Σανθέτ (77’ Μουνιαΐν), Νίκο Γουίλιαμς (64’ Άλεξ Μπερενγκέρ) – Γκουρουθέτα (77’ Ραούλ Γκαρθία).

Σοκ στο 92’ για την Ατλέτικο
Παρά την ισοπαλία, η Ρεάλ τερμάτισε δεύτερη στη La Liga, με έναν βαθμό παραπάνω από μια Ατλέτικο που… πέταξε την δεύτερη θέση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων στο «Εστάδιο ντε λα Θεράμικα».

Η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε νωρίς (9’ Τζάκσον), οι Ροχιμπλάνκος ανέτρεψαν το σκορ με δύο γκολ του Άνχελ Κορέα (18’, 56’), αλλά στη συνέχεια έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Άξελ Βίτσελ (70’), με τον νεαρό Χόρχε Πασκουάλ να ισοφαρίζει στο 92’ για το Κίτρινο Υποβρύχιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ