aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡεάλ και Μπαρτσελόνα συμφώνησαν να μην πλησιάζουν παίκτες που έχουν ακόμα συμβόλαιο

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα συμφώνησαν να μην πλησιάζουν παίκτες που έχουν ακόμα συμβόλαιο

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ μπορεί να δίνουν αμέτρητες και συγκλονιστικές μάχες στο χορτάρι, ωστόσο στο μετεγγραφικό παζάρι φαίνεται ότι ακολουθούν κοινή γραμμή.

Τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τόσο τον Κιλιάν Μπαπέ όσο και τον Έρλιγνκ Χάαλαντ να μετακομίζουν στην Ισπανία στο τέλος της σεζόν. Οι δύο ισπανικοί σύλλογοι έχουν τον Γάλλο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν και τον Νορβηγό στράικερ της Ντόρτμουντ στη λίστα τους ενόψει της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου.

Μπορεί βέβαια να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των δύο ομάδων, ωστόσο δεν παύει να υπάρχει αλληλοσεβασμός και εκτίμηση.

Σύμφωνα άλλωστε με τα όσα αναφέρει η ισπανική «MARCA», Ρεάλ και Μπαρτσελόνα κατέληξαν σε μία προφορική συμφωνία. Φλορεντίνο Πέρεθ και Τζουάν Λαπόρτα αποφάσισαν να μην παρεμβαίνουν στους παίκτες που έχουν ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ στις δύο ομάδες, δεδομένης της δυνατότητας ανανέωσής τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ