aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡεάλ: Φεύγει ως ελεύθερος ο Ασένσιο στο τέλος της σεζόν

Ρεάλ: Φεύγει ως ελεύθερος ο Ασένσιο στο τέλος της σεζόν

Ο κύβος ερρίφθη! Παρά τη βελτιωμένη πρόταση ανανέωσης με καλύτερες απολαβές που δέχθηκε από τους ανθρώπους της Ρεάλ, ο Μάρκο Ασένσιο τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Relevo», ο Ισπανός επιθετικός δεν θα συνεχίσει στους Μερένγκες τη νέα σεζόν και θα φύγει ως ελεύθερος με προορισμό ένα πρωτάθλημα εκτός Ισπανίας.

Κύριος λόγος πίσω από την απόφασή του στέκεται το γεγονός πως η Ρεάλ δεν μπορεί να του εγγυηθεί σημαντικό ρόλο για τη νέα σεζόν, με τον Ασένσιο να ψάχνει πλέον μια διαφορετική ποδοσφαιρική στέγη με αυξημένες αρμοδιότητες.

Η προοπτική της Μπάρτσα ωστόσο δεν υπάρχει όπως ξεκαθαρίζει το δημοσίευμα, με πιθανότερο σενάριο να φαντάζει η μετακίνηση σε ομάδα της Premier League μέσα στο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως ο Μάρκο Ασένσιο παρέμεινε συνολικά επτά χρόνια στη Ρεάλ, με την οποία σημείωσε 61 γκολ και 32 ασίστ. Στη Μαδρίτη κατάφερε να σηκώσει… τα πάντα, μεταξύ των οποίων τρία Champions League, ισάριθμα πρωταθλήματα, καθώς και ένα Κύπελλο Ισπανίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ