aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡεάλ: Ετοιμάζει μυθικό συμβόλαιο στον Μπαπέ

Ρεάλ: Ετοιμάζει μυθικό συμβόλαιο στον Μπαπέ

Το τελευταίο διάστημα, τα ισπανικά Μέσα είχαν ως κύριο θέμα τον Κιλιάν Μπαπέ. Μάλιστα, τα περισσότερα εξ αυτών έκαναν λόγο για «κλεισμένη» μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού στην Ρεάλ, σε σημείο μάλιστα να αναρωτιούνται και ποιο νούμερο θα πάρει ο Γάλλος στους «μερένγκες»

Ωστόσο, μετά από ατελείωτες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μεταξύ Παρί και Ρεάλ, ο νεαρός αστέρας παρέμεινε κάτοικος Παρισιού κι γι’ αυτή τη σεζόν. Παρ’ όλα αυτά οι Μαδριλένοι δεν το βάζουν κάτω και σκοπεύουν να να χτυπήσουν και πάλι την πόρτα του Μπαπέ σε λίγους μήνες.

Το συμβόλαιο του 22χρονου επιθετικού ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και από την πλευρά του ο παίκτης αρνείται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Παριζιάνους. Αυτό λειτουργεί υπέρ της Ρεάλ, η οποία ετοιμάζεται να κάνει ξανά την κίνησή της για την απόκτηση του τον Γενάρη, τότε δηλαδή που ο Μπαπέ θα έχει το δικαίωμα να μιλήσει με άλλη ομάδα.

Οπως αναφέρει η «Sport», οι «μερένγκες» παραμένουν αισιόδοξοι για την υπογραφή του, το επόμενο καλοκαίρι χωρίς να βγάλουν χρήματα από τα ταμεία τους για να πληρώσουν την Παρί. Μάλιστα, η πρόταση που ετοιμάζουν στον Μπαπέ, σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, είναι εντυπωσιακή καθώς θα του προσφέρουν συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών, (2022-2028) με ετήσιες απολαβές, μέχρι και 30 εκατομμύρια ευρώ.

Μένει να δούμε αν όντως ο Φλορεντίνο Πέρεθ καταφέρει τελικά το προσεχές καλοκαίρι να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2018 με την εθνική Γαλλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ