aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡεάλ: «Χρυσώνει» τον Βινίσιους για να ανανεώσει μέχρι το 2027

Ρεάλ: «Χρυσώνει» τον Βινίσιους για να ανανεώσει μέχρι το 2027

Αποφασισμένη να «δέσει» τον Βινίσιους είναι η Ρεάλ, μετά τις τρομερές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Βραζιλιάνος τη φετινή σεζόν.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος αστέρας έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά φέτος, καθώς σε 14 παιχνίδια, μετράει εννέα τέρματα και πέντε ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Κάρλο Αντσελότι φαίνεται ότι έχει βρει τα «κουμπιά» του Βινίσιους κι αυτό αποδεικνύεται με τις εμφανίσεις του στο γήπεδο.

Γι’ αυτό και σύμφωνα με τη «Μundo Deportivo», η διοίκηση της Ρεάλ είναι αποφασισμένη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και με ραγδαία αύξηση στις αποδοχές του.

Μπορεί η συνεργασία τους να ολοκληρώνεται το 2024, ωστόσο επιθυμία και των δύο είναι να συνεχίσουν για πολλά χρόνια μαζί. Γι’ αυτό και όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Ρεάλ θα του προσφέρει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τις απολαβές του να ξεπερνάνε τα 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα με τους μάνατζερ του Βινίσιους, αλλά σκοπεύουν να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με το τέλος της τρέχουσας σεζόν, προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ