aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡαϊόλα: «Η Μπαρτσελόνα χρησιμοποίησε τον Ντε Γιόνγκ σαν... τυράκι για Ντε Λιχτ»

Ραϊόλα: «Η Μπαρτσελόνα χρησιμοποίησε τον Ντε Γιόνγκ σαν… τυράκι για Ντε Λιχτ»

Ο Μίνο Ραϊόλα δεν αφήνει άνθρωπο σε χλωρό κλαρί και αυτή τη φορά σχολίασε τις μετακινήσεις των Ντε Γιόνγκ και Ντε Λιχτ σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, τονίζοντας πως οι Καταλανοί πίστεψαν ότι θα κατάφερναν να τους πάρουν και τους δυο από τον Άγιαξ…

Ο δημοφιλής και ιδιότροπος ατζέντης παικτών, έπειτα από τον τρόπο με τον οποίο μίλησε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία ξεκαθάρισε πως μέχρι νεοτέρας δεν θα ξαναπάει δικό του παίκτη εκεί γιατί… θα τον χαλάσουν, σχολίασε όσα συνέβησαν το καλοκαίρι με Ντε Γιόνγκ και Ντε Λιχτ.

Ο νεαρός χαφ μετακινήθηκε από τον Άγιαξ στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο, ο κολλητός του συνέχισε την καριέρα του στην Ιταλία με τη φανέλα της Γιουβέντους.

«Στη Μπαρτσελόνα πίστευαν ότι ο Ντε Γιόνγκ θα λειτουργήσει σαν… τυράκι και θα δελεάσει τον Ντε Λιχτ για να πάει κι εκείνος μαζί του. Όμως, ο Ντε Λιχτ θέλει να παίζει, δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά. Και πιστεύετε πως ένας παίκτης όπως ο Πικέ θα άφηνε χώρο στον Ντε Λιχτ για να πάρει χρόνο συμμετοχής;» ήταν τα λόγια του Ραϊόλα στο «Voetbal International».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ