aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΨυχωμένη ανατροπή από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, στη La Liga μετά από δύο χρόνια!

Ψυχωμένη ανατροπή από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, στη La Liga μετά από δύο χρόνια!

Στη La Liga και πάλι η Ράγιο Βαγιεκάνο! Την επιστροφή τους στα μεγάλα «σαλόνια» του ισπανικού ποδοσφαίρου -ύστερα από δύο χρόνια απουσίας- εξασφάλισαν την Κυριακή (20/6) οι Μαδριλένοι, οι οποίοι επικράτησαν 2-0 στην έδρα της Ζιρόνα στον αγώνα ρεβάνς για τον τελικό των Playoffs και έτσι ανέτρεψαν το εις βάρος τους 2-1 από το πρώτο ματς.

Μάλιστα, η Βαγιακάνο -η οποία θα ακολουθήσει τις Εσπανιόλ και Μαγιόρκα στην κορυφαία κατηγορία- συνδύασε την άνοδό της και με πειστική εμφάνιση. Η ομάδα του Άντονι Ιραόλα πήρε «κεφάλι» στο σκορ μόλις στο 7′ με την υπέροχη λόμπα του Άλβαρο Γκαρθία. Μάλιστα, ο 28χρονος μέσος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους μετατράπηκε από σκόρερ σε δημιουργό, κάνοντας το παράλληλο γύρισμα στον Όσκαρ Τρέχο, που έστειλε από κοντινή απόσταση την μπάλα στα δίχτυα.

Παρόλα αυτά, το έργο των φιλοξενούμενων δυσκόλεψε κατά πολύ στο 56′, όταν ο Βελάθκεθ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Όπως, είναι λογικό η Ζιρόνα αύξησε την πίεσή της, καταφέρνοντας να κλείσει την αντίπαλό της όσο περνούσαν τα λεπτά. Χωρίς αποτέλεσμα, όμως, με τη Ράγιο Βαγιεκάνο να πανηγυρίζει την άνοδο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ