aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Ψηνόταν» ανταλλαγή Πογκμπά-Ράκιτιτς

«Ψηνόταν» ανταλλαγή Πογκμπά-Ράκιτιτς

Μπορεί ο Πολ Πογκμπά να κατέληξε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας έτσι το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πλησίασε κοντά και σε άλλους συλλόγους.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπαρσελόνα, Άλμπερτ Σολέρ, υποστήριξε σε δηλώσεις του πως ο Γάλλος μέσος βρέθηκε κοντά στην ομάδα του: «Είχαμε συμφωνήσει με τη Γιουβέντους πως θα είμαστε η προτεραιότητα τους αν επιλέξουν να πουλήσουν τον Πογκμπά. Είχαμε καλές σχέσεις με τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας, όμως ξαφνικά μάθαμε πως ο παίκτης θα πάει στη Γιουνάιτεντ για 105 εκ. ευρώ», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Καταλανών».

Σύμφωνα με ιταλικό Μέσο, η δήλωση αυτή είχε άμεση επαφή και με τον Ιβάν Ράκιτιτς, παρόλο που δεν αναφέρθηκε το όνομα του μέσα στα λεγόμενα.

Ο Κροάτης μέσος ετοιμαζόταν να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο, αφήνοντας τη Βαρκελώνη και πηγαίνοντας στο Τορίνο. Τελικά οι «μπλαουγκράνα» τον καθησύχασαν σχετικά με το μέλλον του στο σύλλογο, λέγοντας του πως θα του προσφέρουν καινούριο συμβόλαιο μέσα στους επόμενους μήνες.

Να τονίσουμε πως σε περίπτωση που γινόταν αυτή η ανταλλαγή, η πρωταθλήτρια Ισπανίας θα συμπεριλάμβανε και ένα μεγάλο ποσό στην πρόταση της, στο «πακέτο» με τον Ιβάν Ράκιτιτς, για να φέρει τον Πογκμπά στη La Liga.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ