aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Ψήνεται» μεταγραφή μεταξύ Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους!

«Ψήνεται» μεταγραφή μεταξύ Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους!

Το γεγονός ότι Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους θα κοντραριστούν στον Δ’ όμιλο του Champions League δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να κάνουν και… μπίζνες μεταξύ τους, αφού ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Αντρέ Γκόμες!

O Αντρέ Γκόμες βρίσκεται εδώ και καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους και πλέον, μετά την κλήρωση του Champions League, αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτησή του. Όπως μεταδίδει το Σάββατο η Marca, οι δύο σύλλογοι τους οποίους ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο φετινό Champions League, ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις για τη μετακίνηση του 24χρονου Πορτογάλου χαφ από τη Βαρκελώνη στο Τορίνο, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Στην παρούσα φάση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισπανών, οι «μπλαουγκράνα» ζητούν 45 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν, δηλαδή 10 περισσότερα από όσα είχαν ξοδέψει για να τον πάρουν από τη Βαλένθια το καλοκαίρι του ’16. Από την πλευρά της, η «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου έχει διαμηνύσει εξ αρχής στους Καταλανούς ότι με αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει το deal, αντιπροτείνοντας να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού για 1 χρόνο και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η «Μπάρτσα» πάλι δεν φαίνεται να… ψήνεται για κάτι τέτοιο, οπότε κάπου εκεί έχουν ξεκινήσει τα παζάρια, αφού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θέλει να τον «ξεφορτωθεί» από το ρόστερ της προκειμένου να εξοικονομήσει πόρους για… μεγαλύτερα «ψάρια» στο μεταγραφικό παζάρι (σ.σ. βλέπε Κουτίνιο, Ντι Μαρία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ