aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΨάχνεται για να φέρει πίσω τον Χακίμι η Ρεάλ!

Ψάχνεται για να φέρει πίσω τον Χακίμι η Ρεάλ!

Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, ο Ακχράφ Χακίμι πήρε αρκετές ευκαιρίες από τον Ζινεντίν Ζιντάν εξαιτίας του προβλήματος του Καρβαχάλ με την καρδιά του. Ωστόσο όταν ο Ισπανός επανήλθε, πήρε ξανά θέση βασικού και ο Χακίμι έμεινε μεταξύ μπάγκου και εξέδρας κάτι που τον οδήγησε στην έξοδο το περασμένο καλοκαίρι.

Η «Βασίλισσα» έψαχνε μια ομάδα για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή και η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έχασε την ευκαιρία, με τον νεαρό να κάνει σπουδαίες εμφανίσεις.
Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο πιτσιρικάς έδωσε τρεις ασίστ αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στη συγκεκριμένη θέση η Ρεάλ έχει κενό καθώς πίσω από τον Μαρσέλο δεν υπάρχει κάποια αξιόπιστη λύση.

Τα ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν πως αν ο Χακίμι συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, οι «μερένχες» θα κινηθούν για να τερματίσουν πρόωρα τον δανεισμό του στη Γερμανική ομάδα, κάτι που δεν φαίνεται πως βρίσκει θετικούς τους Βεστφαλούς!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ