aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ψάχνει το «μπαμ» με τον Ικάρντι

Οι φετινές εμφανίσεις του Καρίμ Μπενζεμά είναι πολύ κακές και αυτό φαίνεται πως το γνωρίζουν οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης που θέλουν να κάνουν δικό τους μέσα στον Ιανουάριο τον Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός φορ κάνει απίστευτα πράγματα με τη φανέλα της Ίντερ, με αποτέλεσμα να μετράει ήδη 17 γκολ σε 21 εμφανίσεις με την ομάδα του Μιλάνου και να είναι από τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους της Βασίλισσας, όπως αναφέρει και η «L’ Equipe». Μάλιστα, η γαλλική εφημερίδα έκανε γνωστό πως ο στράικερ των Νερατζούρι είχε επαφές με τον Ζινεντίν Ζιντάν. Οι δύο άνδρες πήγαν σε εστιατόριο, ώστε να δειπνήσουν, αλλά και να μιλήσουν για μία πιθανή μεταξύ τους συνεργασία στο μέλλον.

Ένα από τα «κολλήματα» που έχει ο «Ζιζού» είναι ο Μπενζεμά. Ο έμπειρος φορ μπορεί να έχει αρκετό καιρό να κάνει μεγάλο ματς, όμως, ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας τον στηρίζει αρκετά και τον πιστεύει. Παρά το γεγονός πως τα ισπανικά ΜΜΕ δεν συμμερίζονται την άποψη του Γάλλου για τον συμπατριώτη του. Ο Ζιντάν έχει μεγάλη αδυναμία στον Μπενζεμά και αυτό φάνηκε από την κουβέντα που είπε στον Ικάρντι. Ότι σε περίπτωση που πάει στη Ρεάλ θα πρέπει να γνωρίζει από τώρα πως βασικός επιθετικός στο σύστημα των Πρωταθλητών Ευρώπης θα είναι ο πρώην φορ της Λιόν και όχι εκείνος. Κάτι που παίζει -για την ώρα- αρνητικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη της Ίντερ ν’ αφήσει τους Νερατζούρι για χάρη των Μερένχες.

Εκτός από τον Ζιντάν πολύ καλή γνώμη για τον Ικάρντι φαίνεται πως έχει και ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο «ισχυρός» άνδρας της ισπανικής ομάδας θέλει να τον δει να φοράει τη λευκή φανέλα των Πρωταθλητών Ευρώπης και έτσι είναι διατεθειμένος, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα να δαπανήσει μέχρι 70 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό μικρό αν αναλογιστεί κανείς την αξία του και την αποτελεσματικότητά του Αργεντινού φορ όλα αυτά τα χρόνια στην Ιταλία με την Ίντερ. Ωστόσο, σίγουρα δεν είναι και λίγα για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το θέμα του Ικάρντι με τη Ρεάλ δεν είναι εύκολο και αυτό φαίνεται πως το γνωρίζουν οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας. Γι’ αυτό το λόγο έχουν από κοντά και τον Τίμο Βέρνερ. Ο 21χρονος στράικερ έχει συμβόλαιο με τη Λειψία ως το καλοκαίρι του 2020 και με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει τα βλέμματα πολλών κορυφαίων συλλόγων από την Ευρώπη. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν μπορεί να παίξει σε αγώνα Champions League, μιας και είχε αγωνιστεί με τους Γερμανούς, είναι ένας αποτρεπτικός λόγος για τη Βασίλισσα που θέλει έναν επιθετικό για όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ