aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΨάχνει σπίτι στο Μάντσεστερ ο Χάμες

Ψάχνει σπίτι στο Μάντσεστερ ο Χάμες

Δημοσιεύματα από την Ισπανία θέλουν τον Ροντρίγκες να ψάχνει σπίτι στο Μάντσεστερ και έτσι οι φήμες που τον θέλουν κοντά στην Γιουνάιτεντ όλο και φουντώνουν.

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι σύμφωνη με την πώληση του παίκτη το καλοκαίρι αλλά μόνο αν τους ικανοποιεί κάποια πρόταση.

Στο κυνήγι του Ροντρίγκες βρίσκεται και η Γιουβέντους, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί τις καλές σχέσεις που έχει με την ‘‘Βασίλισσα’’. Μάλιστα ιταλικα Μέσα αναφέρουν ότι ο παίκτης είχε βρεθεί στο Τορίνο στις αρχές του μήνα και δεν αποκλείεται να είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Χάμες έφτασε στην Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από το Μουντιάλ του 2014 όπου κατέκτησε και το βραβείο του πρώτου σκόρερ με 6 γκολ, αλλά από τότε δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Ο Κολομβιανός φέτος μετράει 31 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Ρεάλ όμως δεν έχει πείσει τον Ζιντάν με την απόδοσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ