aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠροσύμφωνο με ιταλική ομάδα ο Μέσι!

Προσύμφωνο με ιταλική ομάδα ο Μέσι!

Η σύγχρονη ιστορία της Μπαρτσελόνα έχει συνδεθεί απόλυτα μαζί του.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που οι «μπλαουγκράνα» γιγαντώθηκαν ξανά την τελευταία δεκαετία.

Τα πράγματα, ωστόσο, θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά…

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, ο θρυλικός Λουίς Σουάρες (ο Ισπανός, όχι ο Ουρουγουανός), που έπαιξε στην Μπάρτσα από το 1955 ως το 1961 και μετέπειτα, φυσικά, στη μεγάλη Ίντερ της δεκαετίας του ’60, ο Λιονέλ Μέσι ήταν στο… τσακ να φύγει από τη Βαρκελώνη!

Όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Kiss Kiss ο παλαίμαχος μέσος, που οδήγησε τους «νερατζούρι» στις δύο, συνεχόμενες κατακτήσεις του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1964 και το 1965, ο Αργεντινός είχε υπογράψει προσύμφωνο με την ομάδα του Μιλάνου όταν ήταν 18 χρονών και ενώ ακόμη φορούσε το… Νο. 19!

«Μπορούσαμε να τον πάρουμε (σ.σ. ο Σουάρες ήταν στη διοίκηση της Ίντερ μέχρι πριν κάποια χρόνια) όταν στην Μπαρτσελόνα ήταν ο Ροναλντίνιο, ο Ντέκο και ο Ετό. Έχω ακόμη το προσύμφωνο που είχε υπογράψει μαζί μας», τόνισε ο 81χρονος, σήμερα, Σουάρες, αποκαλύπτοντας την πρόθεση των «νερατζούρι» πριν 10 χρόνια να ενισχύσουν την αργεντίνικη… παροικία, καθώς στην ομάδα, θυμίζουμε, έπαιζαν τότε Σάμουελ, Καμπιάσο, Βερόν και ο μεγάλος Ζανέτι.

Τελικά, ο Μέσι δεν έφυγε ποτέ από τη Βαρκελώνη, με τα γνωστά αποτελέσματα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ