aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΠροσπάθεια επιστροφής του Ισάκ στη Ντόρτμουντ

Προσπάθεια επιστροφής του Ισάκ στη Ντόρτμουντ

Με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να έχει μπει στις λίστες των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, η Ντόρτμουντ έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει την επόμενη μέρα.

Με αρκετά ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι, οι Βεστφαλοί δείχνουν να θεωρούν τον Αλεξάντερ Ισάκ ως τον εκλεκτό για την αντικατάσταση του Νορβηγού.

Ο 21χρονος (γεννημένος στις 21/09/1999) επιθετικός έχει εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό φορ στο ισπανικό πρωτάθλημα και δύο χρόνια μετά τη μεταγραφή του από τους Βεστφαλούς, είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Συνολικά, μετράει 12 γκολ τη φετινή σεζόν ενώ σε αυτή την διετία, έχει βρει 28 φορές δίχτυα. Στην πρώτη του θητεία στη Γερμανία δεν είχε καλές επιδόσεις, εξ ου και η πώληση με μόλις 6,5 εκατ. ευρώ.

Μέσα στην συμφωνία των δύο ομάδων, βέβαια, υπήρχε και μία ρήτρα επαναγοράς, η οποία αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ. Εφόσον οι Βεστφαλοί καταλήξουν σε εκείνον, με αυτό το ποσό μπορούν να τον κάνουν δικό τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ