aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠρόκριση σε... δύο δόσεις για την Μπέτις!

Πρόκριση σε… δύο δόσεις για την Μπέτις!

Η διεξαγωγή του υπολοίπου ματς ανάμεσα σε Μπέτις και Σεβίλλη για το Κύπελλο Ισπανίας βρήκε την πρώτη θριαμβεύτρια, με 2-1.

Ο αγώνας που είχε διακοπεί το βράδυ του Σαββάτου λόγω ρίψης αντικειμένου σε παίκτη των φιλοξενουμένων στο 39ο λεπτό συνεχίστηκε από το 1-1, με τους «βερδιμπλάνκος» να βρίσκουν μία ακόμη φορά δίχτυα με τον Κανάλες (73’) και να αφήνουν έτσι τη συμπολίτισσα εκτός θεσμού.

Οι παίκτες του Γιουλέν Λοπετέγκι έψαξαν την ισοφάριση μέχρι τέλους και είχαν δοκάρι με τον Κουντέ στο 88’, ωστόσο δεν απέφυγαν την ήττα.

Σημειώνεται πως ο Ζορδάν, τον οποίο είχε πετύχει το αντικείμενο στο κεφάλι, αντικαταστάθηκε από τον Ακούνια, με τα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης να διεξάγονται σε άδειες κερκίδες στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως προτού διακοπεί ο αγώνας, το Σάββατο, ο Γκόμες είχε δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 35’, με τον Φεκίρ να ισοφαρίζει για την ομάδα του Μάνουελ Πελεγκρίνι τρία λεπτά αργότερα.

Το πρόγραμμα της φάσης των «16»

Σάββατο, 15/01
Μαγιόρκα-Εσπανιόλ 2-1

Τζιρόνα-Βαγιεκάνο 1-2
Σπόρτινγκ Χιχόν-Κάντιθ 0-0 (2-4 πέν.)
Μπέτις-Σεβίλλη 2-1

Κυριακή, 16/01
Ατλέτικο Μπαλεαρές-Βαλένθια 0-1

Τετάρτη, 19/01
Σοσιεδάδ-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Πέμπτη, 20/01
Έλτσε-Ρεάλ Μαδρίτης (20:00)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα (22:30)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ