aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠρώην γυμναστής της Ρεάλ: «Οι παίκτες μεταμφιέζονταν για να βγουν έξω»

Πρώην γυμναστής της Ρεάλ: «Οι παίκτες μεταμφιέζονταν για να βγουν έξω»

Ο Γκρέγκορι Ντιπόντ, πρώην συνεργάτης του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ, όπου διετέλεσε γυμναστής τη διετία 2019-21, παραχώρησε συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα, La Voix du Nord, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πόσο αυστηρές είναι οι συνθήκες στον σύλλογο της Μαδρίτης.

Μάλιστα, ο Γάλλος γυμναστής αποκάλυψε ότι λόγω των αυστηρών κανόνων που ισχύουν, οι παίκτες μεταμφιέζονται πολλές φορές για να βγουν έξω, ώστε να μην γίνονται εύκολα αντιληπτοί.

«Στη Μαδρίτη οι παίκτες μεταμφιέζονται για να βγουν στην πόλη, έστω και μόνο για να πάνε σινεμά. Αν βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο, είναι επειδή έχουν ήδη περάσει από πολλά στάδια. Καταφέρνουν να το διαχειριστούν. Ξέρουν ότι ούτε αυτοί, ούτε εμείς, το προσωπικό, μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα.

Σήμερα μερικοί δημοσιογράφοι γράφουν ό,τι θέλουν. Και στη Μαδρίτη η κατάσταση είναι πιο επιδεινωμένη, όσα γράφονται είναι εντελώς ψεύτικα και δεν υπάρχουν πολλά να κάνουμε γιατί και η διόρθωση δίνει αξία».

Παράλληλα, ο Ντιπόντ κατήγγειλε ότι δεχόταν μέχρι και απειλές από τη διοίκηση του συλλόγου, που του ζητούσε να τους δίνει πληροφορίες και να τους ενημερώνει σχετικά με τους παίκτες.

«Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει να βρίσκεσαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Όλα είναι υπολογισμένα, μετρημένα. Η εικόνα είναι πολύ σημαντική, ο τρόπος που τοποθετούμαστε. Όλα είναι οργανωμένα

Είχα δεχθεί ακόμη και απειλές. Αν δεν τους έδινα πληροφορίες, θα μετέδιδαν πράγματα για εμένα. Η μόνη διέξοδος ήταν να μην απαντήσω. Αλλά το έκαναν ούτως ή άλλως. Και κάποια στιγμή, όταν υπήρξαν τραυματισμοί ήταν όλα δικό μου λάθος. Τα αποτελέσματα μάλιστα διαστρεβλώθηκαν όταν έβαλαν παίκτες θετικούς στον κορονοϊό στη λίστα με τους τραυματίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ