aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Πόρτα» Νάπολι σε Σίτι για Ρέινα

Η Μάντσεστερ Σίτι ψάχνει για τερματοφύλακα, καθώς ο Κλαούντιο Μπράβο είναι κοντά στην έξοδο από το Μάντσεστερ. Έτσι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στράφηκε στην περίπτωση του Πέπε Ρέινα της Νάπολι, αλλά οι «παρτενοπέι» όμως δεν δείχνουν πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον παίκτη με ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατομμυρίων ευρώ που φαίνεται ότι προσφέρει η Σίτι.

Όπως φαίνεται η Νάπολι ζητάει τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον 34χρονο προτιέρο. Ο Πέπε Ρέινα αγωνίστηκε πρώτη φορά στη Νάπολι τη σεζόν 2013-14 όντας δανεικός από τη Λίβερπουλ και το καλοκαίρι του 2015 μετακόμισε ξανά στην Ιταλία για χάρη των «παρτενοπέι» και συνολικά με την ιταλική ομάδα μετράει 104 συμμετοχές. Η Σίτι ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μπράβο και μένει να φανεί αν είναι πρόθυμη να ανεβάσει την προσφορά της για να πείσει τη Νάπολι να παραχωρήσει τον έμπειρο τερματοφύλακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ